Algemene informatie

Vanaf 1 september 2022 hanteer ik in mijn praktijk een tarief van € 85,00 per uur. Dit geldt voor de sessies met de kinderen en jongeren, de intake- en evaluatiegesprekken met ouders en eventuele gesprekken op school. Elke sessie duurt een uur, en het tarief is inclusief de voorbereiding en de verwerking van de gegevens achteraf. Kinder- en Jeugdtherapie is vrijgesteld van BTW.

Als u een afspraak wilt verzetten of annuleren, dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen. In dat geval wordt het tarief niet in rekening gebracht.

Vergoeding

Kinder- en Jeugdtherapie is erkend door een groot aantal zorgverzekeraars. Deze verzekeraars vergoeden dan ook geheel of gedeeltelijk de kosten van de begeleiding. U kunt het beste bij uw zorgverzekering informeren in hoeverre de sessies vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering.

Bij Simone is een erkende zorgaanbieder in het kader van de Jeugdwet. Ik heb daarvoor een contract afgesloten met de gemeentes Son en Breugel, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Laarbeek, Asten, Someren, Deurne, Gemert-Bakel en Helmond. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, hebt u een verwijzing nodig van uw gemeente, (huis)arts of praktijkondersteuner (namens de huisarts). Voor meer informatie en de werkwijze, kunt u het beste contact opnemen met de gemeente of uw eigen huisartsenpraktijk.

Indien u niet voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u de gemaakte kosten voor kinder- en jeugdtherapie aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte.
© Bij Simone
Simone de Visser
Kinder- en jeugdtherapie
Vijverlaan 7
5691 ER Son en Breugel
06 - 2412 1199

Bezoek alleen op afspraak
icon Google MapsBekijk adres op kaart

Gratis parkeren voor de deur. Met het openbaar vervoer bereikbaar.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Logo VIT   Logo RBCZ   Logo SCAG

Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT): 681.21.A
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 409186R
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG): 11765

  Logo SKJ

Stichting Kwaliteitskeurmerk Jeugd (SKJ): 100026024
AGB-code voor zorgverleners: 90-046006 / 90-54642
Kamer van Koophandel Eindhoven nr. 54510740