Hulp voor kinderen

Gaat het niet zo goed met je of voel je je niet zo fijn? Zou je het liefst in een stil hoekje kruipen en lekker alleen zijn? Zou je hard willen huilen? Of ben je zo boos dat je iemand wilt slaan? Kun je maar niet in slaap komen, of heb je wel eens nare dromen? Heb je geen zin om te eten of weinig honger? Wat er ook is gebeurd, en wat je ook meemaakt, je wilt dat het allemaal snel voorbij is en dat je het kunt vergeten, maar je blijft er maar steeds aan denken.

Iedereen heeft wel eens ergens last van. Grote mensen hebben dat en kinderen natuurlijk ook. Soms gaat dat snel weer over, en soms hou je er langer last van. Misschien weet je niet hoe je er af kunt komen en dan is het fijn als iemand je kan helpen.

Als je samen met je ouders hebt besloten dat je wat hulp kunt gebruiken, zal ik eerst een gesprek hebben met je ouders. Dan kunnen je ouders mij vertellen waarom zij denken dat jij je niet zo lekker voelt. Daarna kom je alleen. Jij kunt dan ook vertellen en laten zien wat er volgens jou aan de hand is.

Samen gaan we kijken wat we eraan kunnen doen. Zelfs als jij denkt dat er niets aan te doen is, weet ik zeker dat we er toch iets voor kunnen bedenken. We gaan spelen, tekenen, knutselen, lezen en praten. In ieder geval dingen doen die jij leuk vindt. Je kunt mij alles vertellen wat je wilt, zonder dat ik het doorvertel, ook niet aan je ouders, alleen als jij het wilt.

Vanaf 12 jaar mag je me ook zelf bellen. Als we een afspraak maken, moeten je ouders dit wel goed vinden.

Soms komen je ouders zonder jou en dan praat ik met hun apart. Je ouders vertellen hoe het thuis gaat en ik vertel ze dan hoe het met jou gaat en hoe ze jou kunnen helpen. Ik spreek van te voren met jou af wat ik je ouders wel en niet vertel.

Ik vind het fijn als ik je mag helpen,

Simone

Contact opnemen met Simone
© Bij Simone
Simone de Visser
Kinder- en jeugdtherapie
Vijverlaan 7
5691 ER Son en Breugel
06 - 2412 1199

Bezoek alleen op afspraak
icon Google MapsBekijk adres op kaart

Gratis parkeren voor de deur. Met het openbaar vervoer bereikbaar.

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Logo VIT   Logo RBCZ   Logo SCAG

Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT): 681.21.A
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 409186R
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG): 11765

  Logo SKJ

Stichting Kwaliteitskeurmerk Jeugd (SKJ): 100026024
AGB-code voor zorgverleners: 90-046006 / 90-54642
Kamer van Koophandel Eindhoven nr. 54510740